Làser de tall

Gràcies a l’adquisició de fa un temps d’un nou làser els oferim la possibilitat de poder tallar noves superficies com són:

Paper

Molt pràctic ja que es pot arribar fins allà el troquel no arriba. Perfecció en el tall, que combinat amb la precisió ens permet fer les més variades siluetes.

Arriska Acupuntura 600 08 Candelas Cantonada Bones Festes Colmena Dada Coloms Disseny Edicions 62 Estel Floral Floc Felicitació Invitació Funda CD Regadora Senefa Projeccions Puntejat Taula 1 Skyline Skyline 1 Volkswagen 2 Transforma Zoo

Fusta

Sobre diferents gruixos de fusta, podem tallar les més variades siluetes i formes.

Metacrilat

Gràcies al tall amb làser conseguim peces d’una alta precisió i que a més queden totalment pulides amb la forma i el tamany que el nostre client vulgui.

PeanaDissenyDissenyNenaEscut

Pell i altres teixits

Sobre la roba també podem fer un tall precís i de qualitat, això sí els productes que es poden manipular han de ser 100% naturals, tal i com cotó per exemple.

Altres superficies per a tallar

Es poden tallar més superficies, sempre i quan aquestes no continguin clor, ja que degut a la reacció en contacte amb el raig del làser es transfomaria en un producte d’alta toxicitat.